top of page

Семінар з питань національно-патріотичного виховання молоді


На сьогодні в Україні усе більшої актуальності набуває виховання в молодого покоління почуття патріотизму, відданості загальнодержавній справі зміцнення країни, активної громадянської позиції. Важливо, щоб кожен навчальний заклад став осередком становлення громадянина-патріота України, готового брати на себе відповідальність, самовіддано розбудовувати країну як суверенну, незалежну, демократичну, правову, соціальну державу.

13 січня 2016 року на базі районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» відбувся семінар з питань національно-патріотичного виховання молоді за участю педагогів-організаторів та заступників з виховної роботи.

Роботу семінару розпочала Савенко Л. М., методист районного методичного кабінету відділу освіти Новоукраїнської районної державної адміністрації. З питань організації заходів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») в районі на 2015-2016 навчальний рік проінформував Іванов С.І., методист районного методичного кабінету відділу освіти Новоукраїнської районної державної адміністрації.

Учасники семінару обмінялися досвідом роботи з цього напряму виховання. Під час семінару також було презентовано сайт «Національно-патріотичне виховання учнівської молоді Новоукраїнського району» (Білокоз Л. В., заступник директора з виховної роботи районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ»).

По завершенню семінару для всіх учасників заходу був проведений майстер-клас Савою Т.А., заступником директора з навчальної роботи районного центру дитячої та юнацької творчості «ЗОРІТ» по виготовленню карти України з паперових квітів. Всі педагоги виготовили гарні квіти і написали побажання для наших воїнів, які захищають незалежність України на Сході нашої країни. Карту з квітів і побажань буде передано воїнам-землякам у зону антитерористичної операції.


Избранные посты
Проверьте позже
Когда посты будут опубликованы, вы увидите их здесь.
Недавние посты
Архив
Поиск по тегам
Тегов пока нет.
Мы в соцсетях
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page